Følg oss på Facebook

Aktiviteter

desember 2018
ma ti on to fr
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Skjema for påmelding

Skrevet av Kristine S. Lundekvam den 25.08.2018

Viktig! Les all informasjonen under før du melder på / gjør endringer. Alle medlemmer plikter å ha lest og satt seg inn i informasjonen nedover. Ved påmelding godtar du å ha lest og forstått informasjonen.


Trener tar ikke imot påmelding og utmelding. 

 

For informasjon om partier, tider og steder velg fanen "Partier Tid/sted" for informasjon om nettopp dette.

 

Alle beholder plassen på partiet til det ev endres eller sies opp. (man melder ikke på for hver ny sesong)

Utmelding av eksisterende medlemmer skal skje ved sesongslutt, og senest før oppstart ny sesong. Høst: innen uke 33, Vår: innen uke 2 

(egne regler her for apparatturn), er ikke dette gjort belastes det med kontingent/treningsavgift.

 

Påmelding  

For påmelding til partier for våren velg de som er merket V og for høst merket H.  

(finner du ikke disse er de trolig ikke klar for påmelding, vennligst ikke velg parti dere ikke ønsker å gå på)

Var du medlem tidligere men glemte å melde deg på? Send påmelding og skriv i kommentarfeltet hva det gjelder for.

 

Påmelding til partier i Sotra SK Turn & Dans

Sotra SK Turn & Dans benytter Mysoft, et felles medlemssystem for alle turnforeninger knyttet til Norges Gymnastikk- og turnforbund.

Alle påmeldinger/utmeldinger og registreringer av brukere skal foregå i Mysoft.

 

Fakturering

Ved å melde deg på et parti aksepterer du å betale:

a) Medlemskontingen til Sotra Sportsklubb - Årlig. (Dekker medlemsskap i eget lag, forbund og krets samt forsikring)

b) Treningsavgift for påmeldte parti(er). - Halvårlig

Mer informasjon finner du under fanen Priser
.

 

Prøvetime

Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. (Gjelder alle partier, egne avtaler på apparatturn)

Vi må, umiddelbart etter 2. mulige trening, ha skriftlig beskjed på e-post til medlem#sotraturn.no dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for at vi skal eventuelt kreditere tilsendt faktura.

Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales. 

NB! Dersom en gymnast meldes på 1. september, men ikke deltar på partiet før 1. oktober, og da finner ut at han/hun ikke ønsker å fortsette, har alikevel gymnasten holdt av plassen så lenge at faktura må betales, med mindre annet er avtalt med medlemsansvarlig på e-post: medlem#sotraturn.no

Vi må være strenge på dette. Mange av partiene har ventelister, og vi ønsker å tilby plassene til de på venteliste så raskt som mulig, dersom noen trekker seg.

 

MELDE PÅ / Logge inn i Mysoft: 

Denne linken bruker dere for å bli medlem / melde dere inn i Sotra SK Turn & Dans, eller logge på dersom dere allerede er medlem. 

 

https://www.gymogturn.no/medlemmer/trenerklubbleder/mysoft/

 

Felt med * er obligatoriske felt å fylle ut.

Når du har skrevet inn fødselsdato på den som meldes på, vil feltene om «foresatt» automatisk komme frem dersom utøveren er under 18 år.

Vær nøye med å fylle ut feltene.

Feltet telefon mobil bør være til den foresatte som primært bør få beskjed dersom det er noe (ikke skriv barnas telefonnr her)

Feltet  Epost*: Selvom barnet har egen e-postadresse kan det være lurt å bruke foreldres epostadresse her . Dette er e-postadressen hvor vi sender mesteparten av informasjonen, også personlig mail. Pass på at dette er en e-postadresse som jevnlig sjekkes. (gjerne ikke en som sjekkes av en annen på jobben når du selv er på ferie). Vær ekstra nøye med å fylle inn korrekt e-postadresse. (lurt å ikke bruke autoutfyll)

Epost faktura:

Til denne adressen sendes alle fakturaer på utøveren (kontingent, treningsavgift, varekjøp mm)

 

Velge parti

Etter å ha fylt inn personinformasjon om gymnasten, velger du partiet du ønsker å melde gymnasten på i nedtrekksmenyen Parti før du trykker Lagre

NB! Det er ditt ansvar å sørge for at gymnasten meldes på riktig parti utifra alder etc. Systemet vil av og til gi mulighet til å melde seg på et parti man f.eks. ikke er gammel nok for. Gymnasten vil bli meldt av partiet når dette oppdages.

 

Godkjenning

Når du trykker «Lagre» sendes innmeldingen til godkjenning hos medlemsansvarlig.

Du beholder «din plass i køen» selvom det tar en stund før vi manuelt får godkjent nye medlemmer. Særlig i oppstart ny sesong kan dette ta tid grunnet stor pågang.

Du vil da motta to e-post fra systemet:

 

1 Brukernavn og passord til medlemsløsningen – TA GODT VARE PÅ DETTE 

2 Bekreftelse på påmelding eller venteliste på partiet.

 

Dersom du ønsker å melde gymnasten på flere partier kan du nå gjøre det fra medlemsprofilen din. Følg da instruksjonene under Melde eksisterende medlem på nytt parti

Logg inn i medlemsdatabasen

Eksisterende medlemmer melder seg på nytt parti via sine egne medlemssider. Du må ikke opprette eksisterende medlem på nytt bare fordi du har glemt brukernavn og passord. Gå da heller til Glemt passord-seksjonen og finn ut hvordan du finner brukernavn og passord.

Logg deg inn på din egen medlemsside på http://medlem.gymogturn.no

Tast inn brukernavn (medlemsnr) og passord (tilsendta da du ble godkjent medlem eller selvlaget), og klikk

 

Dersom alt over feiler, kan du sende en e-post til vibeke@sotraturn.no og be om å få tilsendt brukernavn og passord på e-post på nytt. Vi trenger da å vite navn på gymnast i tillegg til korrekt e-postadresse som informasjonen skal sendes til.

 

Melde eksisterende medlem på nytt parti

Etter å ha logget inn kommer du inn på din egen profil

Ved å klikke på

Min side i toppmenyen eller Min profil i menyen til venstre, får du opp gymnastens profil. Her kan du endre informasjon som e-postadresse, telefonnummer etc.

Her ser du også hvilke partier gymnasten evt. er deltaker på, og du kan velge

Nytt parti for å melde gymnasten på nytt parti

Ved å klikke

Nytt parti, får du mulighet til å melde gymnasten på nytt parti. I nedtrekksmenyen vises partier som kan være aktuelle, basert på alder.

NB!

Det er ditt ansvar å sørge for at gymnasten meldes på riktig parti utifra alder etc. Systemet vil av og til gi mulighet til å melde seg på et parti man f.eks. ikke er gammel nok for. Gymnasten vil bli meldt av partiet når dette oppdages.

 

Avmelding av parti / gruppe og /eller Oppsigelse av medlemsskap - gjøres via medlemsprofilen i Mysoft. 

 

Dersom du ønsker å melde deg av et parti gjøres dette ved å gå inn på egen profil (se info over) og gjøre de aktuelle endringene.

For å si opp medlemsskapet logger du inn på egen profil og velger "jeg vil melde meg ut"

 

 

 

Sotra SK Turn & Dans, oppdatert 25.08.2018